Få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra advokater eller jurister hurtigt og nemt, udfyld dit navn og tryk derefter på fortsæt:

Start her

Erhvervsadvokat

Advokater er som udgangspunkt uddannet og specialiseret til at varetage en bred vifte af juridiske opgaver, da deres uddannelse har givet dem viden om de juridiske discipliner der findes. Men i praksis beskæftiger de sig med få juridiske områder, som de til gengæld bliver særlige kompetente indenfor. Det er derfor en fordel at søge en advokat, som er specialiseret inden for det juridiske område, som du har behov for hjælp og rådgivning til.

Har du behov for hjælp og rådgivning inden for erhvervsområdet, har du behov for en erhvervsadvokats kompetencer og ekspertviden, som kan hjælpe dig, der udøver et erhverv, med at få svar på juridiske spørgsmål du måtte have vedrørende det erhvervsretlige område. Du kan enten være en arbejdsgiver, arbejdstager, en virksomhed eller et selskab, som kan have behov for hjælp, rådgivning og vejledning af en erhvervsadvokat. Det erhvervsretlige område er komplekst at bevæge sig i og fejltagelser kan blive en dyr fornøjelse, men kan undgås, hvis man på forhånd har fået kompetent rådgivning.

Hvad kan en erhvervsadvokat hjælpe med?

  1. En erhvervsadvokat kan være med fra start, hvor alene idéen om at stifte en virksomhed er til, og rådgive dig om de næste skridt, som kunne være hvilke virksomheds- eller selskabsformer der netop passer din virksomhedsidé bedst.
  2. Støtte dig igennem virksomhedsopstartsprocessen og hjælpe dig med at etablere den, med udgangspunkt i de mange regler, love og formaliteter der følger af at drive virksomhed. Erhvervsadvokaten kan f.eks. rådgive dig om ansættelsesprocesser, inddrive tilgodehavender fra dårlige betalere og udforme kontrakter med leverandører og samarbejdspartnere.
  3. Vejlede dig om, hvordan din virksomhed bedst muligt klare sig, hvis den befinder sig i en krise og undgå at den kommer under rekonstruktions- eller konkursbehandling.

Som nævnt foroven kan en erhvervsadvokat være med fra idéen om at starte virksomhed, støtte dig imens virksomheden er i drift og rådgive dig hvis du skulle opstå kriser.

Advomatch hjælper med at finde en kompetent erhvervsadvokat – helt uforpligtende!

Som nævnt foroven, kan erhvervsadvokaten være din støtte, vejleder og rådgiver.

Advomatch har forpligtet sig til at gennemsøge advokatmarkedet for de bedste og mest kompetente erhvervsadvokater og er villige til at stille dem til rådighed for dig, helt uforpligtende.

hvorfor vælge advomatch?